Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Άριστος πολιτικός αναλυτής κατέληξε στο μαθηματικό συμπέρασμα ότι ο αριθμός 4 είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό 3.

 Συγκινητικό:

 


 

Άριστος πολιτικός αναλυτής κατέληξε στο μαθηματικό συμπέρασμα ότι ο αριθμός 4 είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό 3. 

 

Ο άριστος προχώρησε στη δημοσίευση του απόλυτα τεκμηριωμένου συμπεράσματος του μεγέθους των αριθμών, για να αποδείξει ότι είναι άδικη η καταβαράθρωση της αξιοπιστίας των Μούσι Μεγάλο Εφάγατε. Μάλιστα, από καλά παραπληροφορημένες πηγές της «Αγκαιδώς» έγινε γνωστό ότι προκλήθηκε μεγάλη συγκίνηση στην κοινωνία της νήσου από την κίνηση του αρίστου να δημοσιεύσει από μόνος του αυτό το μαθηματικό συμπέρασμα, το οποίο έχει πάρει διαστάσεις αξιώματος, λίγες μόλις μέρες μετά την καταβαράθρωση των Μούσι Μεγάλο Εφάγατε. 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, παρότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το γκρέμισμα των Μούσι Μεγάλο Εφάγατε στα τάρταρα της αξιοπιστίας, ο άριστος εμφανίστηκε σήμερα μπροστά στην κάμερα του καναλιού του εκθειάζοντας τον εαυτό του για το σπουδαίο συμπέρασμα της πολιτικής του ανάλυσης με αποτέλεσμα η κοινή γνώμη να λυγίσει από τη συγκίνηση.

 

Μεγάλη πολιτική βαρύτητα για τη νήσο είχαν και οι δηλώσεις των δύο κορυφαίων πολιτικών ανδρών του τόπου, οι οποίοι δήλωσαν στους αξιόψητους δημοσιογράφους της «Αγκαιδώς»:

 

Μασέρ Κοβέ: «Είναι απαράδεχτο, τραγελαφικό και ντροπή να μη μπορεί να συνεδριάσει το ΔΣ της μοναδικής κοινότητας του νησιού που έχει πλειοψηφία η αντιπολίτευση, λόγω μη σχηματισμού απαρτίας».

 

Προπονίδας: «Αιδώς κύριοι αλλά για ποιους;» 

 

Ο άριστος από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ήδη έχει προγραμματίσει την επόμενη έκπληξή του, αφού, όπως είπε, θα φροντίσει να συνεχίσει να δημοσιεύει τα πολύτιμα πολιτικά συμπεράσματά του, τουλάχιστον μέχρι τη διεξαγωγή της γιορτής των εκλογών το 2023.

Αριστοφάνειος Επάκτιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.