Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Οι μπαταξήδες της ρεμούλας

 

Θρασύτατοι Ξεδιάντροποι

 

Του Κώστα Δραγάτη

 

✅Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος δράσεων γύρω από μία μεγάλη κομπίνα αξίας 300.000.000 [εκατομμυρίων] ευρώ.

Με ευθύνη σειράς κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων δεκαετιών, αλλά κυρίως, με ευθύνη του νυν αρχηγού του, κ. Ν. Ανδρουλάκη, επαναφέρεται στην δημοσιότητα και προς πολιτική αξιοποίηση ένα λογότυπο που συνδέεται με κόμμα το οποίο χρωστά έμμεσα ή άμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο και τους/τις Ελληνίδες/Έλληνες 300 εκατομμύρια και πλέον ευρώ!

✅Το ότι ξανακυκλοφορεί ως επίσημο σήμα κόμματος, το σήμα που συνδέεται με το χρέος άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και ενώ το κόμμα που θα το φέρει από σήμερα έχει επανιδρυθεί με νέο ΑΦΜ [και άλλο σήμα κατά την ημέρα επανίδρυσης] και ενώ εισπράττει νέες κρατικές επιχορηγήσεις απρόσκοπτα,

συνιστά το πλέον ξεδιάντροπο οικονομικο-πολιτικό σκάνδαλο σε επίπεδο κομμάτων που έχει καταγραφεί ποτέ στην ελληνική ιστορία.

✅Το κόμμα του κ. Ν. Ανδρουλάκη θα συνεχίσει να χρωστά πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ που θα είναι χρεωμένα στο παλιό ΑΦΜ του κόμματος, τα οποία δεν θα τα ξεπληρώσει κανείς ποτέ...

και την ίδια στιγμή ο κ. Ανδρουκάκης ως αρχηγός φιλοδοξεί να καπηλεύεται το σήμα και το μέρος των καλών αναμνήσεων των πολιτών από το παλιό ΠΑΣΟΚ [χωρίς τα σκάνδαλα και το χρέος], ενώ θα χρηματοδοτείται για τις ανάγκες του με νέα κρατικά λεφτά που θα χρεώνονται στο νέο, "καθαρό" ΑΦΜ κόμματος!!!

Πρόκειται για ιστορική απάτη/σκάνδαλο εις βάρος του λαού.-

✅Όλα αυτά συμβαίνουν αυτήν την εποχή, μετά από 12 χρόνια μνημόνια, χρέη, κλεισίματα μαγαζιών, αυτοκτονιών, αρρωστιών ...και πλειστηριασμών που έχουν επιβληθεί σε/ζήσει χιλιάδες Έλληνες για χρέη ελάχιστα, σε σχέση με το τεράστιο χρέος του ΠΑΣΟΚ.

⛔Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, με την έγκρισή του για την επανακυκλοφορία του παλαιού λογότυπου του ΠΑΣΟΚ σε σύνδεση με το νέο ΑΦΜ του κόμματος νομιμοποίησε την οικονομική και πολιτική απάτη, ως "κανονική" πρακτική.

Αυτή είναι φαίνεται η προσωπική αντίληψη του για την "ανανέωση" στον τρόπο του πολιτεύεσθαι.

Όσες και όσοι σήμερα δεν τους φτάνουν τα λεφτά για τις ανάγκες των παιδιών τους, όσες και όσοι χάνουν τη δουλειά τους, δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, τα φάρμακα, τα βιβλία κλπ ...

ας μην ξεχάσουν τον κ. Ανδρουλάκη και το "ΠΑΣΟΚ" του στις ερχόμενες εκλογές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.