Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Την επιστράτευση του κυρίου General Gateway ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Λόφου της ΑΓΙΑΣ πΑχΝΝΗΣ

Στην επιστράτευση του κυρίου General Gateway προχώρησε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Σοφάρχης Μασέρ Κοβέ για την ενίσχυση του ταλαιπωρημένου προφίλ του.

 

Σε δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μασέρ Κοβέ  τόνισε ότι: «σε αυτή τη φάση των μπαλωμάτων του Ανακτόρου του Λόφου της ΑΓΙΑΣ  πΑχΝΝΗΣ κανείς δεν περισσεύει στη μάχη για να κρατηθεί όρθιο το Σοφαρχείο» (κυριολεκτικά).

 

Σε άλλη δήλωσή του, στη «ΦΩΝΑΚΛΟΥ της ΕΠΑΚΤΙΑΣ» είπε ότι: «η παρουσία ενός glamorous τύπου, όπως είναι ο κύριος General Gateway, θα αναπτερώσει το ηθικό των κωπηλατών, αφού με τη γκλαμουριά του θα λειτουργήσει ως κυματοθραύστης των απαράδεκτων απαιτήσεών τους και θα συμβάλει τα μάλα στην αποκατάσταση της εικόνας των υπηρεσιών».

 

Τέλος, ύστερα από εντελώς ανεξακρίβωτες πληροφορίες που διέρρευσαν από υψηλά ιστάμενες γλώσσες, γόπες και μπαρμπούνια του Σοφαρχείου, μεγάλο ρόλο στην επιλογή, από το Σοφάρχη μας, του glamorous κυρίου General Gateway έπαιξε το πλούσιο βιογραφικό του σημείωμα στο οποίο γινόταν ιδιαίτερη μνεία στη βάρκα 2,5 μέτρων που έχει στην κατοχή του ο GG, η οποία είναι δηλωτική της απλότητας που τον χαρακτηρίζει;#$@%&$@;

 

Τις απαραίτητες παρεμβασούλες στο κείμενο του βατραχιού πραγματοποίησε ο Σατιρούλης μας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.