Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ & Η ΄΄ΣΙΩΠΗ΄΄ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!


 

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας παρέσυρε 23 χρονο δικυκλιστή που είναι κλινικά νεκρός και το συμβάν αποσιωπήθηκε από όλους !!

 

Είναι πολλές οι παραλείψεις που συνέβησαν στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη βουλή , με θύμα ένα 23 χρονο παλικάρι και με εμπλεκόμενο άτομο, τον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη, για να πιστέψουμε τελικά πως όλα ήταν συμπτώσεις !

 

Όχι, τίποτε δεν ήταν σύμπτωση. Τα γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επιχειρήθηκε η αποσιώπηση του συμβάντος και η συγκάλυψή του.

 

Όπως κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας, ο 23 χρονος πέρασε κανονικά με πράσινο, ενώ ο οδηγός του υπηρεσιακού παραβίασε το κόκκινο, παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά το παιδί κι έφυγε από το σημείο αφήνοντας να επιληφθούν άλλοι συνάδελφοί του – φύλακες της βουλής.

 


Ο αυτόπτης μάρτυρας ΄΄τραμπουκίστηκε΄΄ από αστυνομικούς επειδή είπε την αλήθεια και μάλιστα τιμωρήθηκε με κλήση, επειδή δεν φορούσε κράνος !

 

Ο οδηγός του υπηρεσιακού ούτε συνελήφθη, ούτε ανακρίθηκε, ούτε πέρασε από Αυτόφωρο, ακριβώς γιατί δύο μέρες τώρα μεθοδεύτηκε η συγκάλυψη του γεγονότος.

 

Περίεργο είναι ότι εδώ και 48 ώρες επικρατούσε απόλυτη σιωπή στα ΜΜΕ και μόνο πριν λίγες ώρες όταν η Ντόρα προέβη σε καθυστερημένη ανακοίνωση, αναγκάστηκαν να γνωστοποιήσουν το τραγικό συμβάν.

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη, αν και γνώριζε για το σοβαρό τροχαίο από την Παρασκευή, δεν έβγαζε άχνα. Προφανώς προσπαθούσε να μην ΄΄κάψει΄΄τον οδηγό της ! Όμως, όταν είδε πως η υπόθεση πήρε διαστάσεις από τα social media βγήκε να δηλώσει το αυτονόητο ΄΄θα γίνει έρευνα σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες΄΄.

 

Εμείς, θέλουμε να πούμε στην αδερφή του πρωθυπουργού, ότι η έρευνα ήδη έπρεπε να είχε γίνει – με βάση και τη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα – και ο οδηγός να είχε συλληφθεί και ανακριθεί.

 

Δυστυχώς γι αυτούς που αποσιώπησαν το συμβάν , περίμεναν διαφορετική εξέλιξη. Δεν τους βγήκε όπως τα σχεδίασαν, γιατί βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας που είδε και μίλησε.

 

Η αυθαιρεσία και η ασυδοσία των υποτιθέμενων οργάνων της τάξης συναντιέται, πλέον, παντού. Ακόμα και στα τροχαία !

 

Υπάρχει, όμως , και η κοινωνία των πολιτών που αμύνεται και αντιστέκεται στους ασύδοτους βιαστές του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας.

 

ΦΩΤΟ: tvxs

 

Πηγή: Ρεπόρτερ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.