Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Συνάντηση κορυφής και... χωρίς κανέλα.


Εμάθαμε, εσχάτως, ότι επισκέφτηκε τον τόπο μας ο Γιώργης ο λεοντόπαρδος της περιφερείας του νησιωτικού συμπλέγματος που ανήκομεν. Πάραυτα και παρουσία σύσσωμης της Νηπιαγωγικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε διάλογος στη σουίτα του Μάστερ Κοβ όπου, όπως μάθαμε από τη «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

«…η αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από Κώστο προς Παροικία, η αφαλάτωση, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας, το κλειστό στην Παροικία, οι νέες αίθουσες στην Μάρπησσα, η συντήρηση και ο καθαρισμός του οδικού δικτύου, οι συντηρήσεις των σχολείων, τα έργα σήμανσης και διαγράμμισης καθώς και η πρόοδος ωρίμανσης του φακέλου για το νέο Γυμνάσιο Παροικίας.».


Εν συνεχεία και πάλι μέσω του διαδικτύου και πάλι μέσω του γνωστού – αγνώστου φωτορεπόρτερ, ο οποίος τυχαίως περνούσε απ’ το μπαλκόνι της περγκολέας του στρογγυλού τραπεζίου και των ψαθίνων ξυλινοκαθισμάτων, (ελπίζω τώρα που θα πάει εκεί ο νέος συμβουλάτορας να πει στον μασέρ Κοβέ να βάλει και κανένα μπουκαλάκι με σούμα και τα σχετικά, για να δέσει το σκηνικό) γινήκαμε μάρτυρες της παρακάτω ανεπανάληπτης και μοναδικής ιστορικής στιγμής:  

Καταρχάς, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα ρητορικόν προς αποκατάσταση της δεοντολογικής σημειολογικής στιγμής της συνευρέσεως από την πλευρά της Νηπιαγωγικής Αρχής. Απ' όσο ξέρω, τη συγκεκριμένη αρχή απαρτίζουν ο μάστερ Κοβ, ο κόμης MonteCristo Colombo, η Δώρο θέα και ο Σβούρας. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο τέταρτος του καρεδακίου της αρχής έκοβε βόλτες απ' έξω και ουδείς τον ενημέρωσε για την εν λόγω συνάντηση, ενώ τα περισσότερα από τα μισά προς συζήτηση θέματα τον αφορούσαν καθ' ότι είναι ο υπεύθυνος για τα κτηριακά  Γιατί, βρε, αφήσατε τον Σβούρα να γυρίζει μόνος του εκεί παχά μου δα κι απ' έξω; Φοβάστε ότι είναι ξένος δάκτυλος, μέσος και μακρύς; Εντάξει, μην τρομάζετε τόσο. Άλλωστε ποιοι είστε εσείς και ποιοι οι άλλοι; Ίδια πρόσωπα ίδιες πολιτικές. Απλά εσείς καταφέρατε να πάτε πιο κάτω κι απ' τον πάτο. Και δεν είπαμε και τίποτα για τον ζαχαρογλυκούλη πάρεδρο των σχολακίων που τον αφήσατε απ' έξω από μια κουβέντα η οποία τον αφορούσε σχεδόν εξολοκλήρου. Παρεμπιπτόντως του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να προσέχει τις ζάχαρες...

Αριστοφάνειος Επάκτιος  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.