Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Το όχι και το ναι


Του Δημήτρη Καλανδράνη

Ένας δικτάτορας πρωθυπουργός το 1940 είπε ΟΧΙ ενώ ήθελε να πει ΝΑΙ.

και ένας αριστερός πρωθυπουργός το 2015 είπε ΝΑΙ ενώ ήθελε να πει ΟΧΙ.
Στην πρώτη περίπτωση το ΟΧΙ το ασπάσθηκε ο λαός, χωρίς να γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να πει ΝΑΙ.
Στην δεύτερη περίπτωση ο λαός με δημοψήφισμα διάλεξε το ΟΧΙ χωρίς να γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός θα το μετέτρεπε σε ΝΑΙ.
Στην πρώτη περίπτωση εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα με τανκς και σκότωσαν 500.000 Έλληνες μέσα σε τριάμισι χρόνια. Ο λαός πρόβαλε αντίσταση και μαζί με τους τότε συμμάχους, έδιωξαν τους μισητούς κατακτητές.
Στη δεύτερη περίπτωση εισέβαλαν οι Γερμανοί με υπολογιστές στο χέρι και με σχέδιο εικοσαετίας, να ξεπουλήσουν τη χώρα, να φτωχύνουν το μισό πληθυσμό, να πεθάνουν 500.000 Έλληνες από αυτοκτονίες, από έλλειψη περίθαλψης, από πείνα, να μειωθούν οι γεννήσεις στο 50%, και να διώξουν ένα εκατομμύριο νέους στο εξωτερικό. Ο λαός αποβλακώθηκε και δεν πρόβαλε καμία αντίσταση πιστεύοντας στα παραμύθια των πολιτικών, και έτσι στο τέλος οι Γερμανοί κατέλαβαν τη χώρα με τη βοήθεια των  σημερινών «συμμάχων».
Στην πρώτη περίπτωση οι Έλληνες πέθαιναν υπερήφανοι για την Πατρίδα και την λευτεριά.
Στη δεύτερη περίπτωση οι Έλληνες πεθαίνουν ταπεινωμένοι για το χρέος και τη σκλαβιά.
Στην πρώτη περίπτωση υπήρχαν προδότες και δωσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους  γερμανούς κατακτητές οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.
Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχουν προδότες οι οποίοι ετοίμαζαν το έδαφος για την εισβολή των Γερμανών επί τριάντα συν επτά χρόνια και αυτοί δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.
Σήμερα φωνάζουμε ΝΑΙ στους ήρωες του 1940 και στις εκατοντάδες χιλιάδες των νεκρών από τις θηριωδίες των Γερμανών.
Σήμερα φωνάζουμε ΟΧΙ στους πολιτικούς των τριάντα συν επτά τελευταίων ετών και ο Θεός βοηθός να βρεθούν άξιοι άνθρωποι να τους ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.
Πηγή: fileleutheros

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.