Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΜΕΤΑ ΤΗ 2α ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ(ΣΤ)ΡΟΙΚΙΑΣ.

Όταν το Άγιο Πνεύμα αργεί να φωτίσει τους Αργόσ(τρ)οφους του Νηπιαγωγικού Συναπαντήματος.



Η μεταφορά του παρακάτω διαλόγου έφτασε επί του πιεστηρίου της «ΑΓΚ-ΑΙΔΩΣ» από τον κυρ. Λιάκο Λιμενοσύνταξ.

ΜΕΤΑ ΤΗ 2α ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ(ΣΤ)ΡΟΙΚΙΑΣ.


Κατά την συνεδρίαση του Νηπιαγωγικού Συναπαντήματος την 23η/5/2022, τέθηκαν πολλά ερωτήματα προς την Σοφαρχιακή Αρχή από τον ανεξάρτητο πρώην Αντισοφάρχη Λιάκο Λιμενοσύνταξ, καθώς επίσης έγιναν και τοποθετήσεις σε θέματα άμεσου ενδιαφέροντος.


1η. Ερώτηση: Προς Πάρεδρο "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί" καπετάν Πουπούλ.


Κύριε Πάρεδρε, είχατε δεσμευθεί από την 3η Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας Πόρου, το Μάρτη του 1827, ότι η ασφαλτόστρωση των δρόμων της Παστροικιάς, στους οποίους, παρεμπιπτόντως, έχουν καταστραφεί 32 δίτροχες άμαξες, 25 κάρα, 8 τετράτροχες άμαξες κι έχουν χάσει τα πέταλά τους δεκάδες αλόγατα και που, ως εκ τούτου, έχει εκτελέσει τα νεύρα μας η "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί", θα γινόταν αμέσως μετά το Πάσχα του 2022 που θα έχει ανακαλυφθεί η πίσσα με τα πούπουλα. Θα ήθελα να πληροφορηθώ εάν ισχύει αυτή η δέσμευσή σας…


Απάντηση από Πάρεδρο "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί" καπετάν Πουπούλ.


Πράγματι είχαμε δεσμευθεί για αυτό το πολύ σύντομο χρονοδιάγραμμα, αλλά, δυστυχώς, για τεχνικούς λόγους, που δε μπορώ αυτή τη στιγμή να σας αναλύσω, και λόγους ανεξαρτήτους της θελήσεώς μας, που αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σας αναλύσω, αυτό δεν είναι δυνατόν. Λόγω της μεγάλης αύξησης της τιμής της πίσσας και πολύ περισσότερο των πουπούλων προσπαθούμε, βάζοντας η "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί" περισσότερα χρήματα, και βάζοντας πλάτη ο εργο(β)λάβος και ο κος Αραβώνας, ο οποίος θα λειτουργήσει την νέα μονάδα στην Άγκυρα, να επιλύσουμε το θέμα και η πρόβλεψή μας είναι ότι μετά του Αγίου Πνεύματος τα συνεργεία θα αρχίσουν τις εργασίες κατά τις νυκτερινές ώρες με πανσέληνο.


Λιμενοσύνταξ:


Ερώτηση: Δεν υπήρχε υπογεγραμμένη σύμβαση με τον εργολάβο για το έργο; Γιατί δεν τηρεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις;


Απάντηση από Πάρεδρο "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί" καπετάν Πουπούλ..


Υπάρχει αυτή η παλιονομοθεσία, που δεν μπορώ να σας αναλύσω, η οποία προβλέπει το δικαίωμα του εργολάβου να υπαναχωρήσει σε περίπτωση τόσο μεγάλων αυξήσεων στις τιμές και ειδικότερα αυτές των πουπούλων τα οποία ως γνωστόν προέρχονται από αλανιάρες κότες οι οποίες, όπως γνωρίζετε, είναι πολύ δύσκολο να αιχμαλωτιστούν και ακόμα πιο δύσκολο να ξεπουπουλιαστούν ζωντανές.


Λιμενοσύνταξ:


Ερώτηση: Ποια είναι αυτή η νομοθεσία;


Απάντηση από Πάρεδρο "Δεν Έχουμε Ύδωρ Αγαπητοί Παριανοί" καπετάν Πουπούλ..


Δεν ενθυμούμαι τώρα, αλλά δεσμεύομαι να σας απαντήσω εντός της επομένης εικοσαετίας και… πάντως όχι αργότερα από το 2038!!!


Αυθαίρετο συμπέρασμα, του κυρ Λιμενοσύνταξ, ύστερα από τη σαφέστατη δέσμευση - απάντηση του Παρέδρου:


“Τελικά, όπως παν τα πράματα, η πίσσα θα πέσει μετά τη 2α Παρουσία και όλες οι τρύπες θα βουλώσουν, εφόσον η νέα μονάδα στην Άγκυρα καταφέρει να στηθεί και να λειτουργήσει και, βέβαια, αν εκείνο το βράδυ δεν έχει συννεφιά και η πανσέληνος μας φωτίσει. Σε διαφορετική περίπτωση ελπίζω την 3η χιλιετηρίδα μχ να είμαστε περισσότερο τυχεροί. Και όσον αφορά την νομοθεσία; «Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες»”.


Τις απαραίτητες παρεμβασούλες στην ενημέρωση του κυρ. Λιμενοσύνταξ έκανε ο Σατυρούλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.