Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Γιάννης, η Έλενα και τα παιδιά του Πειραιά...!!!

Ούτε ΜΚΟ, ούτε κράτος, ούτε Δήμος, ούτε δήθεν αγαθοεργίες για ξέπλυμα μαύρου κεφαλαίου. Κάτι γίνεται στο μεγάλο λιμάνι από καθημερινούς και απλούς ανθρώπους που ευτυχώς δεν είναι κυρ Παντελήδες... Η πείνα και η αστεγία είναι το έσχατο σημείο καταβαράθρωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Κάτι γίνεται στο μεγάλο λιμάνι από απλούς ανθρώπους οι οποίοι με το δόσιμό τους, με το μοίρασμά τους, με την αλληλεγγύη τους, μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα που ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων.  


Όποιοι μας διαβάζετε και μπορείτε και πάνω απ' όλα θέλετε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε μαζί τους και ακολουθήστε το παράδειγμά τους...

 

Αριστοφάνειος Επάκτιος  

 

Γράφει η Έλενα Γιουρτζίδη

 

Παραμένουμε σταθεροί με τον  Giannis Ventouris στα ραντεβού μας της Παρασκευής με τους άστεγους, παρ' όλες τις ανόητες απαγορεύσεις. Μοιράσαμε 60 μερίδες φαγητό, φρούτα και χυμούς και πάλι δε μας έφτασαν. Μας έχουν πάρει χαμπάρι και έρχονται απ' όλο το λιμάνι και μας ρωτούν πότε θα ξαναέρθουμε για να μας περιμένουν. Μας ρωτούν από ποια οργάνωση είμαστε και μας χιλιοευχαριστούν όταν τους λέμε ότι είμαστε ιδιώτες.

ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ!!

 

Αυτή τη φορά ήρθαν και δύο φίλες και πρόσφεραν βοήθεια και τις ευχαριστούμε πολύ!! Η Νικολέττα έφερε φρούτα και κουβέρτες και η Ειρήνη έφερε ρούχα, μπουφάν, παπούτσια. Τα δέχτηκαν όλα με μεγάλη χαρά και λαχτάρα!

 

ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ, ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΑΣ!! Μας ζητούν επίμονα μπουφάν, παντελόνια, κοντομάνικες μπλούζες, πουλόβερ, παπούτσια, ακόμα και κάλτσες και κουβέρτες.

 


Αφού είχαμε μοιράσει τα πάντα, φεύγοντας, πέσαμε πάνω σε μια μαμά με 2 παιδάκια, τριών και πέντε ετών. Ο άνδρας της μπήκε φυλακή και κατέληξε κι αυτή στα μάρμαρα του λιμανιού μαζί με την πεθερά της. Τους δώσαμε υπνόσακους για να μην ξεπαγιάσουν τα μωρά και πήγαμε σε κοντινό ανοιχτό σουβλατζίδικο και τους πήραμε 4 μερίδες φαγητό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!! Επίσης η μαμά τους μου ζήτησε αν μπορώ να κανονίσω να βαφτιστούν τα μωρά. Όποιος έχει επαφές ας μου στείλει inbox.


 

 

 

Εμείς θα συνεχίσουμε τις διανομές, βοηθήστε μας κι εσείς!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.