Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Κομμουνισταί ανέβασαν μπολσεβίκικη σημαία στο Διεθνή Ανεμόμυλο του λιμένος της Πάρου

Ρίγη αηδίας προκαλεί η κίνηση του πληρώματος του κωπηλατικού οχήματος του Σοφαρχείου, τα μέλη του οποίου ανάρτησαν τη μπολσεβίκικη σημαία για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο κομμουνισμός μετά το πολυτεχνείο διεκδικεί και τα πρωτεία έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Τα μέλη του πληρώματος ανάρτησαν σήμερα τη σημαία στον ιστορικό μύλο του λιμανιού, τη στιγμή μάλιστα που ο Σοφάρχης Μασέρ Κοβέ περίμενε  από κάτω, αμέριμνος και μάταια, την επιστροφή της κανονικότητας.

Η κίνηση των κωπηλατών αιφνιδίασε την κυβέρνηση του λόφου της ΑΓΙΑΣ  πΑχΝΝΗΣ αφήνοντας άφωνο το Μασέρ Κοβέ, ενώ ο Προπονίδας της Αντιλαϊκής Συστείρωσης χαιρέτησε την πρωτοβουλία την ίδια κιόλας μέρα στην πλατεία της Μυκονιάτισσας επαναστάτριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "ΡΗΧΩ ΦΜ" είναι ο πρώτος ερτζιανός σταθμός που ανέδειξε το θέμα ανάρτησης της μπολσεβίκικης σημαίας στον ιστορικό μύλο, καταγράφοντας τον κίνδυνο  υποδούλωσης της νήσου από τους κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν βαλθεί να κλείσουν όλα τα μαγαζά των ιδιωτών, να τα κρατικοποιήσουν και να δώσουν τα κλειδιά στους φτωχοί δημοσίους υπαλλήλοι...

Τις παρεμβασούλες στο κείμενο του βατραχιού έπραξε ο σατιρούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.