Η "Αγκίδα" είναι μια ΑΓΚΙΔΑ στο μάτι του κατεστημένου._

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η δολοφόνος με το "αγγελικό" πρόσωπο...

Ο ισραηλινός στρατός πυροβολεί τους Παλαιστινίους γιατί «δεν μπορούμε να βάλουμε όλο αυτό τον κόσμο στη φυλακή»...

H Μισάλ Μαγιάν μιλά στην κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας (Πηγή: RTE)
«Δεν μπορούμε να βάλουμε όλο αυτό τον κόσμο στην φυλακή», ήταν η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης της Ιρλανδίας (RTE), ο οποίος την ρώτησε γιατί ο ισραηλινός στρατός πυροβολεί τους Παλαιστίνιους διαδηλωτές στη Λωρίδα της Γάζας...
Μισάλ Μαγιάν έκανε τη δήλωση αυτή σε ζωντανή σύνδεση με την ιρλανδική τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ και αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, απαντώντας στο επιχείρημα ότι η μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιεορυσαλήμ θα εντείνει την αστάθεια στην περιοχή, η Μαγιάν τόνισε ότι «μα, μεταφέροντας πρεσβείες στην Ιερουσαλήμ, δεν σταματάμε την ειρήνη, αλλά αντίθετα τη βοηθάμε, γιατί πολύ απλά βοηθάμε τους Παλαιστίνιους να αντιληφθούν ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους του Ισραήλ και τους βοηθά να καταλάβουν ότι για εμάς είναι σημαντικό να προχωρήσουμε έτσι».
«Η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ και θα παραμείνει πρωτεύουσα του Ισραήλ, ανεξάρτητα από όποιο συμβιβασμό καταλήξουμε με τους Παλαιστίνιους», ανέφερε επίσης.
Πηγή: 902.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αρχείο

Πρωτοσέλιδα

Από το Blogger.